HOME
 Novo u ponudi -
vrhunska "Zeiss" optika.
The progressive lens programme
with distinctive ZEISS Design DNA.
Brinite za Vaše oči.
Vaša idealna sočiva.
Varilux Physio
preporučuje

Njeno Kraljevsko Visočanstvo
princeza Jelisaveta Karađorđević


opis i karakteristike sočiva
TV REKLAMAMykita

    Stalna potraga za inovacijama, vizionarsko korišćenje materijala i bogato iskustva u dizajnu naočara, definišu ono što stoji iza MYKITA zbirke. Ključni činilac u uspehu preduzeća je njegova poslovna filozofija, koja okuplja stručnjake iz svih disciplina pod jednim krovom, MYKITA KUĆI.

MYKITA kolekcije naočare su dostupne u vlastitim trgovinama u Berlinu, Parizu, New Yorku, Monterrey, Cartagena, Zurich, Beč i Tokio, kao i kod odabranih optičara i modnih trgovina u više od 70 zemalja.


 
Mykita su osnovali Moritz Krueger, Philipp Haffmans, Daniel Haffmans and Harald Gottschling, 2003. godine.
Samo godinu dana kasnije, na jesen 2004. godine, predstavljena je prva kolekcija-Kolekcija broj 1 (No 1) na Silmo internacionalnom sajmu optike. Pored toga što su modeli ove kolekcije veoma laki, imaju i širok spektar konfigurisanja, tako da kasnije mogu biti podešene za onog koji ih nosi. U ovoj kolekciji dioptrijski okviri i sunčane naočare idu od elegantnih klasičnih do avangardnih dizajnerskih, u širokom spektru boja ramova. Bazirana je na veoma inovativnom i funkcionalnom patentu dizajna drške koja se kači. Svaki deo rama isečen je od 0.5 mm nerđajuće ploče od čelika, a potom savijen u pun format tela.
Dve godine kasnije prikazana je nova kolekcija na Silmo sajmu 2006. godine. MYKITA kolekcija broj 2- No2 je, za razliku od prethodnih ramova, napravljena od acetata. Dizajn ove kolekcije je svež, čist, karakterističan i svaki je povezan sa kolekcijom ramova iz kolekcije od metala. Ramovi su ručno rađeni u Mikitinoj proizvodnji u Berlinu, a dostupni su u 1.400 optika i selektovanih prodavnica širom sveta.
Mykita COLLABORATIONS obuhvata dugotrajne projekte Mikite sa različitim dizajnerima još od 2006. godine.

 

Optika Sole iz Beograda je
Authorized Dealer (ovlašćeni prodavac) Dita, Mykita, Cartier, Lindberg,
Thom Browne, Cutler and Gross,
Linda Farrow, Lafont ... naočara.O BRENDOVIMA
+