HOME
 Novo u ponudi -
vrhunska "Zeiss" optika.
The progressive lens programme
with distinctive ZEISS Design DNA.
Brinite za Vaše oči.
Vaša idealna sočiva.
Varilux Physio
preporučuje

Njeno Kraljevsko Visočanstvo
princeza Jelisaveta Karađorđević


opis i karakteristike sočiva
TV REKLAMALinda Farrow

ki
Vanserijski dizajn, beskompromisne u kvalitetu, besramno luksuzne, Linda Farrow su naočare najvišeg nivoa.

Osnovan 1970, brand za luksuzne naočare - Linda Farrowporasla brzo je naišao na odobravanje modnog Londona i svetskog jet seta. Izvorno modni dizajner, Linda Farrow je jedan od prvih proizvođača koje tretira sunčane naočare kao modu, proizvodeći najmodernije kolekcije.

Neumorni eksperimentator, Farrow razvio je mnoge od oblika i stilova koji ostaju elegantani i danas. Farrow, neumoran u potrazi za luksuzom i inovacijama nastavlja s markom i gotovo četrdeset godina kasnije.

Linda Farrow je duga tradicija originalnosti. Sarađuje sa nekim od najuzbudljivijih dizajnera do sada, koji donose novu perspektivu, poštujući vrednosti koje Linda Farrow ostvarila u oblasti stila, ekskluzivnosti i kvaliteta. Linda Farrow nikada nije izgubila iz vida temeljne vrijednosti, za stvaranje inovativnih proizvoda na najluksuznijem nivou.

Danas poznat po saradnji sa mnogim od najcenjenijih svjetskih dizajnera Dries Van Noten Oscar de la Renta, Row, Matthew Williamson, Kris Van Assche među njima. Njegov nevidjeni raspon vintage sunčanih naočala (više od 2000 komada originalnog dizajna iz 70-ih i 80-ih), i svojom luksuznom beskompromisnom 18k i Luxe linijom, Linda Farrow etablirala se kao jedan od najuzbudljivijih brandova u svetu mode danas.


Linda Farrow luxe je ekskluzivna kolekcija ovog poznatog britanskog brenda. Modeli su ručno napravljeni od prirodnih materijala-18K zlata (premaz na drškicama), acetat celuloze I različite vrste kože (krokodilska, zmijska, jeguljina) od kojih se prave futrole svakog Linda Farrow luxe modela. Kod sunčanih naočara, sočiva su od Karl Zeiss proizvođača- jedne od najboljih fabrika stakala na svetu. Ručno rađeni, dioptrijski, ramovi su od poliranog acetata, a krajevi drškica su od roga bufala i titanijuma presvučenog 24-karatnim i belim zlatom.

 

Optika Sole iz Beograda je
Authorized Dealer (ovlašćeni prodavac) Dita, Mykita, Cartier, Lindberg,
Thom Browne, Cutler and Gross,
Linda Farrow, Lafont ... naočara.O BRENDOVIMA
+