HOME
 Novo u ponudi -
vrhunska "Zeiss" optika.
The progressive lens programme with distinctive ZEISS Design DNA.Brinite za Vaše oči.
Vaša idealna sočiva.
Varilux Physio
preporučuje

Njeno Kraljevsko Visočanstvo
princeza Jelisaveta Karađorđević


opis i karakteristike sočiva
TV REKLAMA                          Dita
                        

Dita je dizajn studio čije se sedište nalazi se u Los Angelesu, Kalifornija. Svi Dita okviri su ručno izrađeni u Japanu i koristite se samo najkvalitetniji materijali : titan, 18K zlato, belo zlato i najbolji japanski Zyl Acetati. Dita okviri su prvoklasnog kvaliteta bez premca, sa pažnjom poklonjenom svakom detalju. Moderne naočale inspirisane vintage okvirima od 50-ih do 80-ih. Koristeći se savremenim materijalima i oblicima, Dita je dizajnirala okvire koje se razlikuju kvalitetom, izgledom i uklapanjem.Dita brend stvorili su prijatelji John Jupiter i Jeff Solorio koji su se poznavali još iz osnovne škole, a svoju prvu Dita kolekciju ramova napravili su 1996. godine. Imali su viziju da Dita bude alternativa brendiranim naočarima. Bili su inspirisani vintidž ramovima pedesetih i osamdesetih godina. Dita dizajn studio nalazi se u Los Anđelesu, u Kaliforniji. 2000. godine Dita timu pridružuje se i Tomi Ogara, dizajner/kreativni direktor u Japanu. On je postavljen da širi brend u Aziji.
Dita je formirala impresivnu listu slavnih ličnosti, kao što su: Brad Pitt, Mary-Kate i Ashley Olsen, Jessica Simpson, Penelope Cruz, Kate Hudson, Lenny Kravitz, Eva Mendes, Jamie Foxx i mnogi drugi.

Dita legends

Dita je osnovala maloprodajni koncept radnji poznat kao „Dita legends“. Pored cele kolekcije Dita naočara, Dita legends izlaže i jedinstvene stvari drugih dizajnera. Dita legends je trenutno locirana u Los Anđelesu, Njuport Biču i Tokiju. City of Angels Eyewear CO. 2007. godine, Dita je objavila otvaranje njihove prve optičke radnje, City of Angels Eyewear CO. koja nosi različitost kvaliteta brendova iz celog sveta.
Zahvaljujući Tomiju Ogari, kompanija Dita sarađivala je sa nekim od vrhunskih dizajnera iz Japana: Undercover, Roen, Hybteric Glamour, Visvim, Neighborhood.
2007. godina Dita je predstavila svoju dugo očekivanu Dita premijum kolekciju naočara. Koristeći najfiniji ekskluzivno izrađen japanski zyl sa specijalno dizajniranim titanijumskim komponentama i metalnim delovima sa unikatnim heksagonalnim šrafovima, Dita je obnovila, a i modernizovala tradicionalnu konstrukciju. Ramovi su ručno rađeni u Japanu, a kasnije individualno testirani u Los Anđelesu kako bi se osigurao najviši kvalitet rama.

 

Optika Sole iz Beograda je
Authorized Dealer (ovlašćeni prodavac) Dita, Mykita, Cartier, Lindberg,
Thom Browne, Cutler and Gross,
Linda Farrow, Lafont ... naočara.O BRENDOVIMA
+